Klachten? Laat u testen

Iedereen met klachten kan zich laten testen op het coronavirus. Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar. Heeft u klachten die passen bij het coronavirus (verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en geur)? Maak dan een afspraak om u te laten testen. Hoe?

  • Online via www.rijksoverheid.nl/coronatest (DigiD nodig)
    Op basis van de door u ingevulde postcode toont het systeem beschikbare testlocaties en tijdstippen. U krijgt een bevestiging per e-mail of sms. De uitslag van de test kunt u ook raadplegen door in te loggen op de website. 
  • Via telefoonnummer  0800-1202

Meer weten? Download de infographic (pdf, 587 kb) of kijk op de website www.rijksoverheid.nl/coronatest

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.