Santrijnpark officieel geopend!


Het Santrijngebied is met de komst van het Santrijnpark weer een stukje mooier geworden! De Gemeente en omwonenden hebben samen gewerkt aan de komst van het park. Zo wilde Theun Goossens graag een speeltuin en stuurde hiervoor een brief naar de gemeente, ook is er een jeu de boulesbaan als wens van omwonenden. Het park heeft ook een heus insectenhotel fijne zitbankjes en is aangelegd met mooie wildplanten. Wethouders Piena en Kastelijns openden het park op 27 aug en openden daarbij samen met Theun ook het Insectenhotel. De hele dag was een feestelijke dag voor omwonenden met parkwandelingen met uitleg over de wilde planten, het maken van compost en het nut en de werking van het insectenhotel. Kom jij ook snel een kijkje nemen in het Santrijnpark?!

1 Comment

  1. Het mooie Santrijnpark wordt ontluisterd door een verschrikkelijke troep om het flatgebouw Engelbrecht.
    Een gemeente ambtenaar heeft mij een maand geleden bezocht en beloofd dat er een tegelvoetpad zou worden aangelegd en dat het bord voetgangers aan het begin van Santrijnpark en Santrijnhof zou worden weggehaald. Nooit meer iets van gehoord.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.