TSC begint met bekernederlaag in Papendrecht

Drechtstreek wint van TSC  2-1.

Vandaag was het dan eindelijk zover, er kon gevoetbald gaan worden voor het echie zoals men dan wel zegt. TSC heeft de komende 2 weken 3 bekerwedstrijden op het programma staan tegen vrij onbekende tegenstanders.  Drechtstreek is een club uit Papendrecht die normaliter in de zaterdag 2e klasse competitie uitkomt.  Onlangs nog heeft TSC toevallig tegen deze tegenstander een oefenpotje gespeeld . Vandaag  begon TSC weer heel  fris en fel aan de wedstrijd. De gehele eerste helft was TSC de bovenliggende partij maar wist dat helaas niet in meer dan 1 doelpunt  uit te drukken.  Het grote jeugdige talent Axel Theuns die vorig seizoen ook al zijn visite kaartje had afgegeven was nu ook weer de maker van die ene goal. Met een prachtige schuiver liet hij de Papendrechtse doelman kansloos 0-1. Niet meer dan dik verdiend maar te weinig beloning voor het goede spel in die eerste helft. Dan moet het maar in de 2e helft afgemaakt gaan worden moet trainer Ad Looymans gedacht hebben in de rust. Maar omdat TSC dat dus niet deed leek het er steeds meer op dan Drechtstreek er weer in ging geloven. Ook fysiek leek TSC gaande weg de mindere en het nog jeugdige TSC team ging steeds meer achter de feiten aan lopen. Dus was het ook niet helemaal een verrassing te noemen dat Drechtstreek met nog zo’n 20 minuten te gaan de gelijkmaker wist te scoren 1-1.  Eigenlijk had die ook al eerder kunnen vallen maar mede dankzij geweldig keeperswerk van  de uitblinkende TSC doelman Bryan van Rijswijk bleef TSC in de wedstrijd.  Na die gelijkmaker rook Drechtstreek dat er zeker thuis misschien nog wat meer te halen viel. En jawel hoor met nog een paar minuten te gaan kreeg TSC een strafschop tegen . Dit buitenkansje liet de ploeg uit Papendrecht zich niet ontnemen  en stond de 2-1 eindstand vanaf dat moment gelijk vast.  TSC krijgt zaterdag a.s. Oost Kapelle op bezoek en zal dan thuis moeten laten zien wat het waard is. De strijd zal dan om 17.00 plaats vinden. TSC heeft het vandaag in Papendrecht met de volgende spelers gedaan :  Bart van den Hoven ,Bryan van Rijswijk, Jurendel Dorand, Tadhg Bekkers, Wouter Kops, Paul van Zon, Jari van Helvoort, Loick Smakman, Berry de Ram, Marnix van der Velden, Axel Theuns, Tim Rubenkamp, Dave Schouten, Ryan Snoeren, Bas Blokdijk, Jonathan Yuya , Tom Rijvers.                                   HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.