Bushok uit de grond gereden, bestuurder onder invloed alcohol en drugs

Een 27-jarige man uit Wagenberg is afgelopen nacht omstreeks 01.00 uur op de Strijenstraat in Oosterhout met zijn auto tegen een bushok gereden. Er is veel schade. De automobilist was onder invloed van alcohol en vermoedelijk ook drugs. Hij werd aangehouden en op het bureau verhoord. Er is door een arts bloed afgenomen.

De politie kreeg zondag 6 september 2020 omstreeks 01.00 uur een melding dat op de Strijenstraat een auto tegen een bushok en fietsenrek was gereden. Agenten troffen ter plaatse niemand bij het voertuig aan. De bestuur bleek om de hoek op de Torenstraat te staan. Zijn mond zat onder het bloed. Daarom werd een ambulance ter plaatse gevraagd. Zijn letsel werd in de ziekenauto gecontroleerd, maar halverwege het onderzoek wilde hij niet meer meewerken. Hij werd vervolgens aangehouden.  Hij gaf toe een paar flesjes bier gedronken te hebben. Ook had hij wat geblowd. Hij bleek in het bezit te zijn van wat hennep. Vanwege de combinatie van alcohol en drugs werd besloten een arts naar het bureau te laten komen en bloed af te nemen. In afwachting van de uitslag daarvan is zijn rijbewijs ingevorderd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.