Bo Helsloot ook deelnemer NK geweer liggend en 3 houdingen

Hoewel Helsloot het NK knielend net afgelopen weekend achter de rug heeft, hoorde hij dat weekend ook dat hij deel mocht nemen aan het NK liggend en 3 houdingen op 19 september in Hoogeveen. De wedstrijden worden kort van te voren pas bekend gemaakt vanwege Corona.

De winnaar van de discipline geweer knielend is pas volgende week maandag bekend. Er wordt nog komende zaterdag en zondag door deelnemers geschoten. Helsloot staat voorlopig nog op de tweede plek. 

Maar nog voor de uitslag bekend wordt heeft Helsloot alweer een nieuwe uitdaging. Hij mag mee doen aan het NK geweer liggend en 3 houdingen. Spannende weken. 

Afgelopen jaar startte Helsloot (59) zijn nieuwe onderneming Scope-shooting. Bij Scope kan iedereen focus en concentratie trainen door middel van de schietsport. Lid zijn van een schietvereniging is niet nodig. Afgelopen maanden alleen op de buitenbaan maar de binnenbaan is komende week klaar. 

Ook al is de datum van de officiële opening nog niet bekend, nu al heeft Helsloot hier ook activiteiten gepland staan. Met de binnenbaan heeft hij de mogelijkheid om, behalve de bestaande activiteiten, structurele lessen te geven o.a. voor kinderen (onder begeleiding van hun ouders). Daarnaast heeft hij een nieuw concept voor gezinnen om samen te komen schieten. 

Maar nu eerst focus op de Nederlandse kampioenschappen.

www.scopeshooting.nl    

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.