Kaartverkoop De Schelleboom begonnen!

Theaterprogramma De Schelleboom bekend, kaarten nu te koop

De Schelleboom is klaar voor een nieuw seizoen vol cabaret, stand up, toneel en muziek! Op vrijdag 2 oktober trappen ze af met een try out van de nieuwe voorstelling van Fabian Franciscus. 

Ze vervolgen met een middag muziektheater op 11 oktober. De voorstelling ‘Vrouwen In Broek, Mannen In Rok vertolkt het muzikale verhaal van de periode 1920-1935. Natuurlijk komt Oosterhout Lacht, de leukste stand-up middag van Oosterhout weer terug. Maar ook cabaretier Wouter Monden keert terug, voor de derde keer maar liefst. Cabaretier Lonneke Dort speelt haar voorstelling ‘Allemaal Of Niemand’ en Stephan Graf von Bothmer geeft een prachtig pianoconcert op de stomme films van Laurel and Hardy. En dit is nog maar een greep uit het aanbod. 

38 stoelen, twee voorstellingen per dag, een unieke ervaring. 

Ook De Schelleboom heeft de zaal aangepast op de 1,5m aanpassingen die nodig zijn om iedereen veilig te laten genieten. Dit heeft geresulteerd in 38 zitplaatsen in tweetallen met een stoelnummer. Nog niet de helft van de gebruikelijke 80. Gelukkig hebben veel artiesten toegezegd om twee keer te spelen op één dag. Omdat de theaterzaal van zichzelf al enorm knus is, geeft een voorstelling in De Schelleboom een nog unieker gevoel. U kunt dit seizoen dus kiezen voor een ‘vroege’ of een ‘late’ voorstelling. 

Reserveren wordt anders

Op de website van De Schelleboom kunt u uw stoelnummer(s)uitkiezen tijdens het reserveren. Bij elke voorstelling staat een zaal plattegrond. Reserveren via whatsapp of telefonisch is uiteraard mogelijk. Dan selecteert het theater voor u twee stoelen.

De Schelleboom | Mathildastraat 37a | 0162-437165 (ook voor whatsapp)

kaartjes@deschelleboom.nl | www.deschelleboom.nl/voorstellingen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.