Man opgepakt met kapmes

Een bewoner van de Duivenvoordestraat is zondagavond aangehouden. Hij had enkele mensen in de straat bedreigd met een kapmes.

Op zondag 20 september 2020 om 19.40 uur kwam er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van een bedreiging. Op het moment dat enkele auto’s in de Van Duivenvoordestraat stopten en de bestuurders en inzittenden met elkaar in gesprek gingen was een van de bewoners naar buiten gekomen. Hij sprak de mensen nogal grof aan en wilde dat ze weggingen. Pas toen hij dichterbij kwam zagen ze dat hij een kapmes in zijn handen had. Hij zwaaide ermee en kwam op het groepje af. De mensen gingen direct weg nadat ze enkele opnames van de man gemaakt hadden. Ze belden de politie.

Aanhouding

De agenten die ter plaatse kwamen hoorden het verhaal en zagen de beelden. Dat was genoeg om de man aan te houden. Hij stond al buiten en het mes lag op de grond. De man i ingesloten aan het bureau.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.