Aangescherpte maatregelen De Warande per 29/9

Tijdens de persconferentie van afgelopen maandag zijn weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Voor Recreatieoord De Warande betekent dit het volgende:

  • Grand Café De Warande is voor in ieder geval de komende 3 weken gesloten. Deze ruimte is ook niet beschikbaar om te wachten tijdens de zwemlessen.
  • Ouders/begeleiders zijn tijdens de zwemles niet toegestaan in de zwemzaal. De kijklessen zijn om die reden afgelast. Ouders brengen hun kind alleen weg en dienen de accommodatie tijdens de zwemles te verlaten. 5 minuten voor het einde van de les kun je weer naar binnen om je kind te helpen met omkleden. Kom alleen met het kind dat zwemles heeft en laat broertjes of zusjes zoveel mogelijk thuis of laat ze even buiten wachten tijdens het omkleden.
  • Als sportgelegenheid is men uitgezonderd van de regel dat er max. 30 personen binnen mogen. Vanzelfsprekend houden ze er wel nog steeds rekening mee dat er niet teveel bezoekers tegelijkertijd binnen zijn en dat voldoende afstand gehouden kan worden.

We vragen iedereen daarom om bij je bezoek rekening te houden met afstand tot anderen en hygiëne regels. Kom niet als je gezondheidsklachten hebt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.