Ijsbaan op de markt

Organisatie Ijsmarkt gaat voor Coronaproof alternatief.

KIDS KONING WINTERMARKT.

De organisatie van de inmiddels traditionele ijsmarkt op de Oosterhoutse markt heeft na intensief overleg met de gemeente Oosterhout besloten om in te zetten op het organiseren van een coronaproof alternatief.

Alhoewel de details nog verder moeten worden ingevuld en sterk afhankelijk zijn van de ontwikkelingen van het COVID19 virus wordt het volgende concept verder uitgewerkt.- Het concept zal zich voornamelijk op kinderen tot 12 jaar richten.- In nauwe samenwerking met de centrumondernemers en de ondernemers van de Oosterhoutse weekmarkt wordt de markt omgetoverd tot de KIDS KONING WINTERMARKT.– Er komt een kleinschalige en open ijsbaan voor kinderen tot 12 jaar.- De markt wordt aangekleed met uitbundige winterdecors en ‘selfie’scènes’- Het wordt voor de kinderen en ouders een Wintermarkt voor bewonderen en beleven.- Er vinden geen publieksevenementen plaats.- Speciale aandacht is er voor het organiseren van het schoolschaatsen zonder dat we daarvoor nu harde toezeggingen voor kunnen doen.- Voorlopig gaan we uit van de periode 7 december t/m 3 januari 2021.

De komende weken gaat het organisatorisch comité hard aan de slag om dit alternatieve concept verder creatief en coronaproof vorm te geven. Een belangrijk aandachtspunt is het werven van de benodigde sponsoren in deze voor ondernemers moeilijke tijden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.