Oosterhouter met 200 km per uur over de A59

De politie arresteerde dinsdagavond 6 oktober 2020 rond 21u45 op de Heikant een 20-jarige bestuurder uit Oosterhout op verdenking van gevaarlijk rijgedrag.

De politie zag de verdachte met 200 km/uur over de A59 rijden. Agenten gaven hem een stopteken, maar deze negeerde hij. Er volgde een achtervolging over de A27 richting Oosterhout waarbij de bestuurder door rood licht reed en onder andere in de Ekelstraat verschillende voertuigen inhaalden. Uiteindelijk stopte de verdachte op de Heikant. De politie heeft hem aangehouden vanwege het gevaarlijke rijgedrag. Ook vermoedden de agenten dat hij onder invloed van middelen reed. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de auto werd voor onderzoek in beslag genomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.