Cultuurnacht gaat niet door

Geen Cultuurnacht 2020.
Dit jaar was het anders dan anders, maar Cultuurnacht Oosterhout vond een nieuwe weg. Met tien belevenissen en meer dan 50 mensen stonden ze in de startblokken. De inhoud van de persconferentie van 13 oktober was echter duidelijk. De deuren moesten op het laatste moment toch nog dicht.

Als samen op pad gaan, ontmoeten en beleven geen optie is, dan houdt het op. De organisatie van de Cultuurnacht wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en enthousiasme: “De kaartverkoop ging super goed en een vierde uitverkochte editie lag voor het grijpen. De Cultuurnacht leeft in Oosterhout. De cultuur leeft in Oosterhout en dat is dankzij jullie,” zo laat de organisatie weten.

Kaarthouders zijn door de organisatie persoonlijk op de hoogte gesteld en krijgen de optie Cultuurnacht Oosterhout te ondersteunen door hun kaartje in zijn geheel, of deels, te doneren. Natuurlijk is het terug krijgen van je geld ook een optie. Kaarten voor deze editie blijven niet geldig voor een volgende editie van het Oosterhoutse cultuurfestijn. “We kunnen momenteel niet zeggen of we deze editie, zoals hij er nu stond, op exact dezelfde manier gaan uitvoeren een volgende keer. De creatieve ideeën blijven stromen en hethangt ook af van hoe de wereld er dan uitziet. Wel kan iedereen die nu een kaartje heeft gekocht, erop rekenen dat zij als eerste bericht krijgen van een volgende Cultuurnacht. Dat is onze dank voor het vertrouwen dat we van deze kaartkopershebben gekregen in deze gekke tijden.”

Een definitieve datum in 2021 wordt nog niet genoemd. Meest waarschijnlijk is zaterdag 30 oktober 2021. Dat is het weekend waarin de klok een uur wordt terug gezet en de nacht dus extra lang is om cultuur in Oosterhout te beleven en te vieren. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.