Pleegouder worden, iets voor jou?

Van 28 oktober tot 4 november is het Week van de Pleegzorg. Een week waarin we aandacht vragen voor het belang van pleegzorg, maar ook het tekort aan pleegouders in Nederland.

In Oosterhout hebben we 25 geweldige pleegouders. We zijn enorm blij dat deze gezinnen een veilig en stabiel thuis bieden aan kinderen voor wie dat nooit helemaal normaal is geweest.
Familie Langer is een van deze pleeggezinnen: ”We vinden het heel belangrijk dat kinderen een goede kans krijgen in hun leven. Het geeft een enorme voldoening om een kind, dat die kans niet zomaar krijgt, te helpen. Bovendien laat het onze “eigen” kinderen zien dat een zorgeloze jeugd geen vanzelfsprekendheid is voor iedereen”

Pleegzorg Nederland is nog steeds op zoek naar pleegouders. Oud, jong, alleen of samen? Het maakt niet uit, want ieder kind is anders en daarom zijn er verschillende soorten pleegouders nodig. Op 28 oktober en 2 november vindt er een online informatieavond plaats. Denk je erover na om pleegouder te worden? Meld je dan aan voor de informatieavond via pleegzorg@breda.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.