Opening Carnavalsseizoen 11-11 gaat via de KRTS en digitaal

Geen fysieke bijeenkomst op 11-11, maar mooi (digitaal) alternatief programma

Opening seizoen

Geen bijeenkomst op de markt dit jaar, dus anders zal het zijn.  Maar zeker niet minder leuk. Stichting elluf elluf heeft in samenwerking met de O(K)RTS hard gewerkt aan een mooi alternatief digitaal programma. En met resultaat: Elluf Elluf op afstand, ‘ne klassieker zal het worden!

Om 11:11u start de KRTS de radioprogrammering tot 12:00u met Carnavalsmuziek op de radio waarna om 12:00u Ad Evers het programma Kaaiendonk Vandaag zal presenteren met daarin natuurlijk ook Prins Mienus van Kaaiendonk. Op de radio gaat vanaf 13:00u dan de normale ORTS programmering weer lopen met om 18:00u de herhaling van Kaaiendonk Vandaag. Van 19:00u tot 20:00 is er dan weer Carnavalsmuziek te horen waarna er om 20:00u zowel op radio als TV de Elluf Elluf Bingo van start gaat met Pim Haarbosch en Ramon Boers. Dit alles gebeurd vanuit een noodstudio die opgebouwd is naar aanleiding van een eerder defect in de mengtafel van de originele studio van ORTS Radio. Om 22:00u is het Carnavalsprogramma dan weer ten einde.

Gedurende 2 bingo rondes zijn prachtige prijzen te verdienen, die je niet wilt missen. Meedoen? Voor slechts € 2,50 koop je een bingolot bij alle Jumbo’s in Oosterhout. Hiermee heb je niet alleen een superleuke avond, maar steun je ook nog eens de Kaaiendonkse Ondernemers. De opbrengst van de bingo zal namelijk grotendeels ten bate van hen komen.

Op KRTS TV krijgt u na 13:00u oude klassieke Kaaiendonkse Carnavals liedjes te horen en deze worden vergezeld van oude Carnavalsbeelden. Het is de bedoeling dat iedereen mee gaat doen aan de verkiezing van het beste Kaaiendonks Klassieke Carnavalslied. Tijdens de Carnaval wordt dan de Klassieke Kaaiendonkse Carnavals Top 11 gepresenteerd.

In de avond voorafgaande aan de Bingo wordt via een filmpje van de OCS om 19:56u op het TV Kanaal van de KRTS het nieuwe Carnavals Insigne gepresenteerd. Dit is ook te volgen via de livestream van de ORTS en ook via de social media kanalen van OCS de Smulnarren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.