Live meevieren in de Basiliek

De zondagse eucharistieviering die elke zondag om 10 uur in de Sint-Jansbasiliek in Oosterhout plaatsvindt, is sinds kort via een livestream te volgen via Facebook en YouTube. Een aantal jonge enthousiaste parochianen hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een goede beeld- en geluidkwaliteit te garanderen voor de uitzendingen. In samenspraak met het parochiebestuur zal de komende weken een stap gezet worden in de aanschaf van nog betere apparatuur. Niet alleen de zondagse viering maar ook andere activiteiten, zoals concerten, kunnen via de livestream gevolgd worden. Zeker in deze coronatijd met haar beperkingen in samenkomsten is dit een uitstekend middel om als parochie present te zijn bij mensen thuis. Om dit medium voor langere tijd te kunnen inzetten en de uitzendingen verder uit te breiden zoeken we nog naar vrijwilligers die thuis zijn in uitzend- en opnametechniek. Informatie bij Ilse Willems 06 11360162.

U kunt De livestream is te volgen via de website www.catharina-parochie.nl en defacebookpagina www.facebook.com/catharinaparochie de livestream volgenU vindt daarDaar is ook ook de link naar YouTube te vinden. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.