Pietenhuis en Speurtocht groot succes!

Pietenhuis Oosterhout

Wie had dat gedacht? Het Pietenhuis Oosterhout is open!

Tegen alle verwachtingen in heeft het Pietenhuis woensdag 18 november voor de 8ste keer op rij haar deuren geopend voor de kinderen van Oosterhout. Dit jaar is een zeer beperkt aantal bezoekers toegestaan vanwege de strikte maatregelen. Een reservering is verplicht.

De mensen die het Pietenhuis hebben bezocht zijn vol lof: “Alle complimenten zoals jullie het dit jaar hebben opgelost. Het feest kan voor onze dochter niet meer stuk sinds ze bij jullie is geweest. Het persoonlijke van één kind (huishouden) bij één piet vinden wij ook erg leuk, zelfs zonder het coronavirus. Het zorgde ervoor dat onze soms wat verlegen dochter heel snel los kwam bij de lieve piet. Zo heeft ieder kind die komt evenveel kans op aandacht. Onze dochter gaat dit niet meer vergeten.”

Dat het Pietenhuis een begrip is dat niet meer weg te denken is in Oosterhout bleek wel; 

de ruim 700 gratis toegangskaartjes waren in enkele dagen al uitverkocht.

Let op: reserveren is niet meer mogelijk, het Pietenhuis is volgeboekt.

Speurtocht

Gelukkig is er een onderdeel van het Pietenhuis waar alle kinderen tot en met 2 december aan mee kunnen doen. Een Speurtocht door het centrum van Oosterhout! Dankzij de ondernemers uit de binnenstad zijn er meer dan 100 prijzen te winnen. Een nieuwe fiets, een mobieltje, een houten winkeltje, een zaalhockeystick, shoptegoeden van diverse winkels, snoep, chocolade. Neem een kijkje op de website van SinterklaasOosterhout als je alle prijzen wilt weten. Het zijn er gewoon teveel om op te noemen.

Iedere oudste leerling in Oosterhout heeft op school een pakket ontvangen om thuis Sinterklaas te vieren. Met daarin een zak kruidnoten, een kleurplaat en een speurtocht.

Je kunt de speurtocht ook ophalen bij de OosterhoutseFeestwinkel of Intertoys in Oosterhout. Of download ‘m op www.sinterklaasoosterhout.nl

Ieder kind mag één keer meedoen.

Speurende kinderen door de stad

De eerste speurende kinderen zijn al gesignaleerd! De pieten uit het Pietenhuis hebben chocoladeletters verstopt in de etalages van winkeliers in de binnenstad! Deze letters vormen samen de oplossing van de Speurtocht. “De speurtocht is een enorm succes. Al heel het weekend zijn veel ouders met kleine kinderen op de been.” Aldus een van de deelnemende ondernemers. Inmiddels hebben al zo’n 250 kinderen meegedaan.

Heb jij de oplossing al gevonden? Stop dan je volledig ingevulde speurtochtformulier in de brievenbus van Sinterklaas. Deze staat voor het Pietenhuis, Arendshof 96.

Inleveren kan tot woensdag 2 december 18.00 uur.

Daarna is het in spanning afwachten, want vol verwachting klopt ons hart.

Misschien ben jij wel degene die een mooie prijs heeft gewonnen.

Vrijdag 4 december krijgen de prijswinnaars per mail bericht.

En wie weet, kunnen we jou dit jaar extra blij maken op pakjesavond!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.