Kerstactie van KBO Oosterhout Stad

Vrijwilligers leveren ca 1100 kerststollen af bij KBO leden

KBO Oosterhout Stad heeft, net als alle verenigingen het afgelopen jaar, te kampen gehad met de restricties van Corona met betrekking tot het organiseren van activiteiten voor haar leden.

Reizen zoals wij die ook ieder jaar weer organiseren voor onze leden was helaas ook niet mogelijk.

Vorig jaar was er een ongeëvenaarde gezellige kerstviering met meer dan 300 leden in De Pannehoef, met heuse Kerstman en Goochelaar, gezellige muziek van het KBO Koor The Old Stars en cadeautjes. Een mooie herinnering om aan terug te denken en de basis te laten zijn voor het kerstgevoel van 2020.

Om de pijn en het ongemak van dit jaar enigszins te verzachten en om toch een beetje bij onze leden te kunnen zijn in deze Kerstperiode,  bezorgen wij bij al onze KBO leden per huishouden een heerlijke Kerststol met kerstkaart en kerstgroet van het bestuur.

Het feit dat deze actie mogelijk is, het bezorgen van bijna 1100 grote, zware (1kg per stuk) kerststollen, zou zonder de vele actieve en bereidwillige vrijwilligers nooit plaats hebben kunnen vinden. Zij zijn ook deze week weer allemaal bereid om deze grote klus te klaren.  Een zeer precieze logistieke operatie.  

Het afleveren van de kerststollen leverde ook veel mooie gesprekken op aan de deuren.  Voor veel ouderen een klein lichtpuntje in de vaak eenzame dagen in deze moeilijke tijd.

KBO Oosterhout Stad bedankt alle vrijwilligers hartelijk omdat zij deze actie mogelijk hebben gemaakt.

En voor alle Oosterhouters een  KBO kerstgroet:  

Heel Fijne Feestdagen gewenst. 

Hou moed, hou vol en geniet vooral van iedere dag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.