De Gerarduskalender 2021 een mooi cadeau

De Gerarduskalender, normaal verkrijgbaar in Antoniushuis ‘De Vinder’, vindt toch gretig aftrek. Op het moment is Antoniushuis De Vinder gesloten vanwege de aangescherptemaatregelen, maar u kunt via het telefoonnummer 0162 459167 uw Gerarduskalender aanvragen. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt waar en wanneer u ze kunt ophalen.

In verband met de coronamaatregelen graag gepast betalen. Daardoor vermijden we handcontact.

Het is en blijft een aantrekkelijk geschenk om aan uzelf of aan familieleden, vrienden of kennissen cadeau te geven. De ontvanger heeft er elke dag van het jaar plezier van want de Gerarduskalender is een dagscheurkalender. Op de voorkant staat elke dag een spreuk, de feestdag en de zon- en maanstanden. Op de achterkant van elke bladzijde staan taalgrappen, puzzels, bezinning of nuttige informatie.

De prijs voor de kalender bedraagt € 7,95. Het bijbehorende schild is gratis en aan beide zijden bedrukt. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.