Win een Oosterhouts houdoe-corona mondkapje! ?

De meesten van ons werken al sinds maart vorig jaar thuis. En sinds de lockdown zijn sommige ouders ook nog juf of meester voor hun kinderen ?‍? Dat vraagt om een flinke inspanning en goede planning.

Als je thuiswerkt, met of zonder kinderen, is het belangrijk om ook ruimte voor jezelf te pakken. Laat je fysieke en mentale gezondheid niet in de steek. Hoe ontspan je in deze bijzondere tijd? Wat doe je om op te laden? En hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé?

? Deel je beste thuiswerktips in een reactie op de Facebook pagina van de gemeente Oosterhout hieronder en maak kans op 1 van de 5 houdoe-corona-mondkapjes! Je kunt meedoen tot aanstaande donderdag (21/1) 12.00 uur. De winnaars ontvangen van de gemeente een chatbericht via Facebook.

4 Comments

  1. Voordat je begint, tijdens de lunch en als afsluiter van de werkdag even naar buiten gaan… al is het maar 5 minuten, weg van je werkplek even een frisse neus en een duidelijk moment tussen werk en privé.

  2. ontspannen en opladen kan je doen door te wandelen! zeker als je thuiswerk, even snel in de pauze een blokje om zodat je ook zeker weet dat je pauze neem!

  3. Ga op zijn tijd een blokje om. En kids kunnen dat ook mee doen en zijn zo ook even uit hun huiswerkstress of onderlinge ruzie. Laat ze onderweg een spelletje doen door bijv. Wie ziet het eerst een blauwe auto of een zwarte hond o.i.d.. samen uit het dagelijkse binnenzitten. Liefst een keertje smorgens en smiddags. En tijd voor jezelf nemen door even te ontspannen met een boek of zo als de kids op bed liggen

  4. Via een fitness app lekker in beweging blijven. Kan droog binnen en de kids haken graag aan als onderbreking van het schoolwerk. Je kunt ook leuke instructie filmpjes op YouTube vinden

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.