Waardering en opkikkertje voor Bart van Riel

Afgelopen week mocht Bart van Riel uit handen van Ad Jespers, namens LandStad De Baronie, een streekproducten-pakket ontvangen. 

In hun nieuwsbrief van december van was er een oproep geplaatst om personen te nomineren met als criteria;
* iemand die het afgelopen jaar veel betekend heeft voor de streek
* iemand die echt eens in het zonnetje gezet moet worden
* iemand die te betrekken is bij het netwerk en de nieuwsbrief wenst te ontvangen

Uit de vele inzendingen, zijn de drie meest opvallendste en aansprekende, die het streekproducten-pakket mochten ontvangen, waaronder Bart van Riel uit Oosterhout.
Bart was genomineerd omdat hij de grote initiator en drijvende kracht is achter het project Voedseltuin in Oosterhout. De oogst van deze Voedseltuin komt ten goede aan Goederenbank de Baronie, betreffende de Gemeentes Oosterhout – Dongen – Geertruidenberg – Drimmelen, inclusief de toebehorende kernen.

Het Streekproducten-pakket is samengesteld door de deelnemende Gemeentes van LandStad De Baronie, Breda – Oosterhout – Alphen-Chaam – Zundert – Etten-Leur – Rucphen – Baarle-Nassau met o.a. winterbier, lindehoning, mosterd, pannenkoekenmix, abdijkaas, fietskoek en rustgevende thee.

En dat het pakket welkom was, was zeker, want naast deze waardering kon Bart wel een opkikkertje gebruiken. Bart is geveld door het Coronavirus, waarvoor hij was opgenomen in het ziekenhuis en nu thuis nog revaliderende is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.