Hans Mols en TSC Dames samen verder

Contract voor 2 jaar verlengd met optie voor een 3e jaar. 

Alle  partijen zijn bijzonder content met het feit dat ze samen verder kunnen en nu gelijk ook voor de langere termijn.  Het complete dames team stond unaniem achter dit besluit, dus voor het bestuur en technische commissie was het dan ook  snel een gelopen koers. Een heel ervaren man op de juiste plaats. TSC heeft nu eenmaal de weg ingeslagen om ook met de dames teams zo hoog mogelijk te gaan spelen en TSC ook daarmee  op de kaart te zetten.  De 48 jaar oud zijnde  dames trainer is geboren en getogen in Rijen . Natuurlijk op heel jonge leeftijd gespeeld bij het toen nog bestaande RAC  maar al snel daar weg geplukt op 17 jarige leeftijd door Willem 2 . Helaas heeft hij daar geplaagd door zware blessure’s niet dat kunnen halen wat zijn droom was. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.  Na het afscheid van zijn actieve voetbalcarrière ging hij het trainersvak op zoeken. Natuurlijk begin je dan bij de jeugd en kreeg hij al snel diverse teams onder zijn begeleiding. Via een collega die hem benadert had kwam hij bij het damesvoetbal terecht wat juist erg in de lift zat door de successen van het nationale elftal. Hans Mols kwam terecht bij de dames van  RKSV  BSC (Roosendaal ) , vv Gilze ( beide 2eklasse ) daarna  bij SEP in Delft ( 1e klasse ).  Enig nadeel is wel als je in de top trainer bent moet je landelijk gaan spelen en ben je wel heel erg veel aan het reizen. Natuurlijk super mooie ervaringen op gedaan die hij in de toekomst bij TSC zeker goed kan gebruiken En een gezin met 3 kinderen vraagt dat wel heel erg veel van iemand die daarnaast ook nog een eigen bedrijf runt.  Voor Hans Mols was het nemen van een keuze dan ook niet zo moeilijk toen hij afgelopen zomer gevraagd werd om trainer bij de dames van TSC te worden. Helaas was het dit seizoen maar van heel korte duur. Van de 4 gespeelde competitiewedstrijden werden er 3 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. De 3 bekerwedstrijden werden allen gewonnen.  Met de TSC  dames spelen in de 4e klasse en werken naar een hoger niveau is nu de uitdaging waarbij hij dus alle medewerking  krijgt van TSC. Bij een vereniging als TSC  is het devies dat voetbal voor iedereen is van hoog naar laag van heren en dames. De sfeer in de kantine is er alleen nog maar beter op geworden nu ook de dames zijn aangeschoven , ze zijn inmiddels onmisbaar binnen onze club. Bij tijd en wijle zijn ze soms de laatste die de kantine verlaten na weer een geweldig leuke voetbalmiddag. Namens TSC  en in het bijzonder het dameselftal mag ik Hans Mols feliciteren met de verlenging van het contract en heel veel sportief succes toe wensen in de komende jaren.                                                                                                  HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.