Wie maakt het nieuwe Kaaiendonkse Carnavalsinsigne van 2022?

Op naar een nieuw carnavalsseizoen ‘Saome as Vanouds’. 

Na de bijzondere Hatsekidezevierenwethuis-carnaval kijken we snel vooruit naar 2022. Een nieuw carnavalsseizoen dat we hopelijk weer ‘Saome as vanouds’ met elkaar gaan vieren. 

Op d’n Elfde van dun Elfde zal natuurlijk weer het nieuwe insigne van Kaaiendonk worden onthuld. En hiervoor zoeken wij ontwerpers. 

Ben (of ken) jij die creatieveling die goed kan tekenen, boetseren of ben je een meester met je computer of 3D printer? Heb je iets met carnaval, of misschien wel helemaal niet maar maak je wel graag mooie dingen? Dan dagen wij jou uit om een ontwerp in te dienen!

Richtlijnen voor het ontwerp

Wie kans wil maken om de ontwerper van het enige echte KaaiendonkseCarnavalsinsigne van 2022 te worden, dient een ontwerp te maken dat aan de volgende richtlijnen voldoet:        ★ Een origineel en carnavalesk ontwerp (bij voorkeur geen nar of prins) met ten hoogste 6 kleuren en een maximaal formaat van 12 x 12 x 3 cm;★ Het ontwerp heeft een koppeling met het motto van 2022: “Saome as vanouds” en bevat het jaartal 2022 en de 3 maantjes van Oosterhout;★ Het ontwerp is briljant in zijn eenvoud (dus niet te veel details), zodat het ook technisch goed uitvoerbaar is. 

Je kunt je ontwerp (bij voorkeur voorzien van een korte uitleg) insturen via info@smulnarren.nl tot 1 mei a.s. 

De insignes van de afgelopen jaren zijn gegoten in gips. Maar weet jij een ander materiaal, waarmee snel en tegen lage kostprijs ca. 1.100 insignes gemaakt kunnen worden, dan mag dat natuurlijk ook.

Kijk voor inspiratie en alle insignes van voorgaande jaren op www.volledigen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.