Doet jouw kind al mee aan de winactie?

1 t/m 7 maart is de week van de Afvalhelden! Afvalhelden zijn medewerkers in de afvalsector zoals groenmedewerkers, medewerkers gemeentewerf, vuilnismannen en nog vele anderen! Zij zijn mede essentieel voor het draaiende houden van onze samenleving. Dit werd met de komst van de coronacrisis extra duidelijk.

De gemeente medewerkers, de Oosterhoutse afvalhelden, worden het meest gewaardeerd door onze jonge inwoners! Wekelijks zwaaien vele kinderen enthousiast naar onze buitendienstmedewerkers. Daarom is er speciaal voor hen een leuke winactie! Kinderen kunnen de kleurplaat (zie weekblad Oosterhout week 8 of https://bit.ly/2NL9dz0) inkleuren en t/m 7 maart voor het raam hangen. Zo zien onze buitendienstmedewerkers deze mooie waardering als zij door de straat lopen of rijden. Bij de huizen met de mooiste ingekleurde kleurplaten op het raam stoppen zij iets lekkers in de bus! Iedere dag zijn er vijf winnaars! p.s. de kleurplaat is ook op diverse scholen en kinderdagverblijven verspreid.

Wonen in een appartement of anders
Een kleurplaat plakken op het raam van bijv een appartement valt vaak niet goed te zien en/of onze medewerkers weten dan niet in welke brievenbus de prijs moet. Deze kinderen kunnen hun ingekleurde kleurplaat mailen naar schoon@oosterhout.nl Zet je huisadres in de e-mail zodat onze medewerker weet waar hij een eventuele gewonnen prijs in de brievenbus kan doen. Onder de ingezonden kleurplaten worden dus ook winnaars getrokken!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.