KBO Oosterhout Stad pakt uit voor haar leden

Kleurrijke Paas-surprise !

Een traditionele gezellige paasviering met lekkernij en veel mensen bij elkaar zit er helaas ook dit jaar nog niet in. Maar KBO Oosterhout Stad mist haar leden wel heel erg. En de leden missen het onderling contact en de vele activiteiten. Daarom is er in Oosterhout een leuke actie op touw gezet.

Gedurende de week voorafgaand aan Pasen wordt in Oosterhout aan alle leden van KBO Oosterhout Stad een kleurrijke Paas-verrassing overhandigd aan de deur.  De ca 1400 KBO leden worden allemaal persoonlijk bezocht door een groot aantal vrijwilligers. Deze zullen de “KBO Paasgroeten” en de verrassing namens KBO Oosterhout Stad aan de leden overhandigen.

KBO zou het graag anders zien, een gezellige bijeenkomst met veel leden doet immers wonderen voor ieders humeur.  Maar in coronatijd is een glimlach en een praatje aan de deur tussen bezorger en ontvanger, ook heel waardevol.

De producten werden ingekocht bij een Oosterhouts bedrijf zoals dat hoort in deze voor iedere ondernemer zo moeilijke tijden. Met dank aan de medewerking van Tuincentrum Oosterhout.

KBO Oosterhout Stad bedankt alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet !

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.