MidZuid krijgt nieuwe directeur

Jos Rooijmans start vanaf 1 juli 2021 als Algemeen Directeur bij MidZuid. Dat maakte Paula Jorritsma, voorzitter van het algemeen bestuur van MidZuid, afgelopen woensdag 31 maart aan alle medewerkers van MidZuid bekend.

Jos Rooijmans is 52 jaar en woont in Heusden. De afgelopen twee jaar heeft hij als algemeen directeur gewerkt bij de Ateagroep in Breda. In deze periode was hij ook actief als kwartiermaker van de nieuwe afdeling Werk bij de gemeente Breda.

Paula Jorritsma zegt het volgende over de nieuwe directeur:
“Jos is een directeur met een duidelijke visie: iedereen moet mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Want werk geeft betekenis en dat maakt iedere dag het verschil! En die visie past perfect bij MidZuid. Met zijn ervaring in het sociaal domein zorgt hij voor voortgang in de bedrijfsvoering en met zijn duidelijke visie helpt hij MidZuid te ontwikkelen naar een Sociaal Werkbedrijf dat klaar is voor de toekomst.”

Jos vindt het belangrijk om samen te werken aan werk, want een baan hebben geeft zekerheid en het gevoel dat je ertoe doet. Daar zegt hij voor te staan en hij heeft veel zin om aan de klus te beginnen en om iedereen te leren kennen. MidZuid werkt voor iedereen

Jos Rooijmans directeur MidZuid per 1 juli 2021

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.