Midzomernachtfeest Dorst verplaatst naar 1 t/m 4 juli 2021

Het Midzomernachtfeest in Dorst is verplaatst en vindt nu plaats van 1 tot en met 4 juli 2021. Dat heeft het bestuur van Stichting Midzomernachtfeest Dorst afgelopen week besloten. Het bestuur hoopt daarmee dat er zo veel mogelijk van de oorspronkelijk geplande festiviteiten door kunnen gaan. Hoe het feest er precies komt uit te zien, is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. 

De organisatie wil met de festiviteiten de saamhorigheid in Dorst bevorderen. Zeker na het afgelopen jaar is dat deinwoners van Dorst van harte gegund. De planning is om de kermis en de jaarmarkt gelijktijdig te laten plaatsvinden. Of dit allemaal mogelijk is, is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona. Daarom wordt er ook nagedacht over alternatieve activiteiten om de inwoners van Dorst in ieder geval iets te kunnen bieden. Houd https://www.midzomernachtfeestdorst.nl en de Facebook-pagina van de organisatie in de gaten voor de meeste actuele informatie.

Het bestuur van Stichting Midzomernachtfeest Dorst hoopt ook dit jaar weer een beroep te kunnen doen op alle sponsoren, vrienden, vrijwilligers en belangstellenden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.