Dodenherdenking ook dit jaar alleen op ORTS en Internet

Ook dit jaar maken we door de coronacrisis de dodenherdenking thuis mee. Er zijn nog geen herdenkingen met publiek mogelijk. Dat betekent dat ook de traditionele herdenkingen bij het bevrijdingsmonument in het park, bij de herdenkingsplekken in de kerkdorpen, op het Pools Ereveld en bij de Engelse graven aan de Bouwlingstraat niet doorgaan.

In plaats daarvan nodigt de gemeente iedereen uit om op 4 mei a.s. om 19.45 uur af te stemmen op ORTS-tv voor een uitzending van een aangepaste Oosterhoutse dodenherdenking. Burgemeester Mark Buijs houdt tijdens deze herdenking een toespraak.

De uitzending is hierna ook te bekijken via de gemeentelijke kanalen. De toespraak van de burgemeester zal terug te lezen zijn op de gemeentelijke website.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.