Lintjesregen Oosterhout 2021

De heer H.J.C. van Rijthoven te Oosterhout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Henk van Rijthoven (64) is al meer dan 25 jaar actief in de Oosterhoutse samenleving. Hij was van 1995 tot 2013 penningmeester van de EHBO-vereniging Oosterhout. Hij was daarnaast beheerder van de communicatiemiddelen, inzet-coördinator hulpverlening bij evenementen en hulpverlener. Sinds 1993 is hij een actief en gewaardeerd vrijwilliger bij voetbalvereniging OVV’67. Sinds 2002 is hij vrijwilliger en penningmeester bij de Werkgroep Oosterhoutse Vrijwillige Verkeersregelaars. Hij is actief als materiaalbeheerder, verkeersregelaar, inzet-coördinator (sinds 2019), schrijft de draaiboeken met taakomschrijvingen en onderhoudt mede de contacten met de gemeente en de politie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.