Mantelzorgbon te besteden bij Oosterhoutse ondernemers

Aanvraag indienen tot uiterlijk 15 juni a.s.

Jaarlijks ontvangen Oosterhoutse mantelzorgers de mantelzorgwaardering. In 2020 zou dit voor het eerst in een activiteitenaanbod gegoten worden. Dankzij Corona kon dit helaas niet meer en zijn er cadeaubonnen verstrekt. Ook in 2021 waarderen we onze mantelzorgers met cadeaubonnen ter waarde van € 50,- die zij bij lokale ondernemers kunnen uitgeven.

Wethouder Clèmens Piena: “Mantelzorgers maken met hun hulp en luisterend oor het leven van een ander beter. Daar zijn wij hen als gemeente erg dankbaar voor. Met de cadeaubon waarderen wij onze mantelzorgers, tegelijkertijd steunen we op deze manier ook onze lokale ondernemers.” 

Aanvragen mantelzorgwaardering

Mantelzorgers die tenminste drie maanden lang structureel minimaal acht uur per week zorgen voor een Oosterhoutse zorgvrager, kunnen de mantelzorgwaardering vanaf nu tot uiterlijk 15 juni 2021 aanvragen via de website www.mantelzorgbonoosterhout.nl. De cadeaubon wordt eind juni naar hen verstuurd. Mantelzorgers kunnen de bon vervolgens via de website activeren en tot uiterlijk 31 december 2021 besteden bij Oosterhoutse ondernemers. Deelnemende Oosterhoutse ondernemers zijn te vinden op de bovengenoemde website. 

Oosterhoutse ondernemers die aan de waardering willen deelnemen kunnen zich aanmelden via de website www.mantelzorgbonoosterhout.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.