Oosterhoutse Avondvierdaagse Home Edition wegens succes met een maand verlengd

Er is zoveel belangstelling voor het meelopen met de Home Edition van de Oosterhoutse Avond4daagse dat je een maand langer kunt meedoen!

Oosterhouts Avond4daagse

De afgelopen periode hebben al meer dan 500 deelnemers de Oosterhoutse Avond4daagse Home Edition meegelopen! Mathijs Raaijmakers, voorzitter van Stichting Willem van Duivenvoorde: “We merken dat er erg veel belangstelling is voor de Home Edition van de Oosterhoutse Avond4daagse, maar het weer zat de afgelopen weken natuurlijk niet mee. Daarom hebben we besloten de Home Edition te verlengen tot 31 juli 2021! Iedereen krijgt dus een extra maand de tijd om die felbegeerde medaille te verdienen.”

Eigen routes met een app

Om de Oosterhoutse Avond4daagse dit jaar coronaproof te laten verlopen gaan deelnemers met een app op pad. Mathijs: “De speciale E-Routes app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!”

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat veel deelnemers tegelijk lopen, kun je deze Avond4daagse wandelen op eigen gekozen dagen tot en met 31 juli 2021. Mathijs: “Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen wel binnen twee weken worden afgelegd. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken!”

Aanmelden

Deelname kost 6,50 euro per persoon, inclusief een cadeaubon voor een gratis ijsje bij ViaVia. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende medaille ontvang je automatisch binnen enkele weken na inschrijving thuis. Inschrijven is mogelijk via www.avondvierdaagseoosterhout.nl En als je meedoet, kun je ook leuke prijzen winnen met de fotowedstrijd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.