STAP EN VAAR EROP UIT!

Nu de versoepelingen een feit zijn, hebben we een leuk nieuwtje voor je!

Uniek in Oosterhout! Wandelen en varen gecombineerd in een gezellig dagje uit.

Ben je op zoek naar een uitje waarbij je alles te weten komt over de mooie stad Oosterhout én waarbij je optimaal kunt genieten van de omgeving vanaf het water? Dan is deze complete dagtocht beslist geschikt voor jou!

Je begint ‘s morgens uiteraard met een heerlijke kop koffie en gebak. Hierna is het tijd om de benen te strekken! De VVV-gids haalt je op en je ontdekt samen de rijke geschiedenis van het mooie Oosterhout. Wie was Willem van Duvenvoorde, wat heeft hij voor Oosterhout betekend? Waarom heeft Oosterhout geen station en wat was de functie van de Slotjes in Oosterhout? Allemaal vragen waar jij tijdens deze wandeling een antwoord op krijgt.

Na dit actieve gedeelte ga je, op eigen gelegenheid, naar de jachthaven in Oosterhout waar de klassieke motorboot Le Pecheur op je ligt te wachten. Je wordt aan boord hartelijk ontvangen door eigenaren Peter en Juliette Bevelander. Kort na vertrek zal je worden getrakteerd op een heerlijke lunch incl. koffie, thee en fris. Je maakt een rondvaart van circa 2,5 uur via de Mark naar Terheijden en weer terug, een prachtig stukje natuur. Rond borreltijd komen de tapashapjes op tafel, gezellig met een drankje erbij*.

Weer terug in de jachthaven ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt, nog lekker even de stad in of ergens een hapje eten (tips nodig? Laat het ons weten!).

Dit arrangement is te boeken vanaf 6 t/m maximaal 10 personen.

Prijs: € 75,00 per persoon voor een dagvullend programma.

* Eventuele extra drankjes kunnen ter plekke worden besteld en afgerekend (per pin).

Meer informatie en reserveren:

www.proefoosterhout.nl​​085-7441102​​info@vvvoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.