Geen spektakel in Oosteind

De organisatie van het Oosteinds Spektakel meld op hun facebookpagina dat de editie van 2021 niet door kan gaan op 17,18 & 19 september. Er is aangekondigd dat festivals tot eind september nog steeds onder strikte voorwaarden mogen plaatsvinden. 1 van die voorwaarden is: met een maximum van 750 bezoekers. Er zijn veel meer kaarten verkocht per dag.

Ze hadden met zijn allen niet gehoopt op dat bericht, maar helaas moeten ze het er wel mee doen.

Deze week volgt op hun facebook pagina meer nieuws over hoe ze ervoor gaan zorgen dat het feest alsnog met elkaar gevierd kan worden. Ook wordt er nog meer informatie gegeven over alles wat je moet weten als je al een kaartje hebt gekocht en wat de opties zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.