Prikbus naar Slotjes en Zuiderhout

De keuze is reuze, wordt het Janssen of Pfizer?
Donderdag 2 september tussen 10:00u en 19:00u Slotjesveld
Vrijdag en Zaterdag 3 en 4 september tussen 10:00u en 19:00u Winkelcentrum Zuiderhout.

GGD West-Brabant is gestart met vaccineren tegen corona in een ‘prikbus’ of in wijkcentra in verschillende dorpen en wijken. Iedereen die nog niet is gevaccineerd kan hier zonder afspraak voor zijn of haar eerste coronaprik terecht. De bus is een aanvulling van de bestaande vaccinatielocaties, geen vervanging daarvan. Mensen met een bestaande vaccinatie-afspraak bij een reguliere locatie worden niet in de prikbus gevaccineerd. Ook niet wanneer je de afspraak (voor je tweede vaccinatie) hebt laten vervallen.

Het maken van een afspraak is niet nodig. Neem wel een legitimatiebewijs mee. Ben jij niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs? Kom dan zonder. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

Je kunt kiezen voor een vaccinatie met Janssen of Pfizer. Een vaccinatie met Janssen heeft als voordeel dat je wellicht met één prik klaar bent.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.