Afsluiting Heuvel en Wilhelminalaan vanwege intocht Sint

Zondag 21 november Wilhelminalaan en De Heuvel afgesloten vanwege intocht Sinterklaas

Op zondagmiddag 21 november 2021 komt Sinterklaas met de boot aan bij de kade aan de Korenbocht, nabij Sluis1. Hierna gaat de Sint met de Pieten en het aanwezige publiek lopend naar De Heuvel. De Sint uiteraard te paard. Op De Heuvel zijn diverse activiteiten voor de kinderen. Om ervoor te zorgen dat de stoet veilig de route naar de Heuvel kan afleggen, is het noodzakelijk dat de Wilhelminalaan tijdelijk is afgesloten. Van 10.45 tot 13.00 uur is de Wilhelminalaan -vanaf de rotonde Lage Molenpolderweg/ Vlindervallei tot aan de kruising met de Bredaseweg- afgesloten. Voor omwonenden komen er twee openingen op de afgesloten rijbaan van de Wilhelminalaan zodat zij hun wijk in- en uit kunnen rijden. Bewoners van de Wilhelminalaan dienen hun auto elders te parkeren indien zij deze tijdens de afsluiting nodig hebben.

De kruising Bredaseweg – Wilhelminalaan en de vervolgroute vanuit de Bredaseweg – Bouwlingplein naar De Heuvel is tussen 12.30 – 13.00 uur enige minuten afgesloten zodra de stoet met Sint en Pieten passeren. Het verkeer heeft in dat geval dus enige minuten vertraging.

De Heuvel en gedeelte Slotlaan tot aan de Ridderstraat zijn van 9.00 -17.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Op De Heuvel geldt dan ook een parkeerverbod.

2 Comments

  1. Goedemorgen mevrouw/ heer

    Vaart de goed heiligman met de boot vandaag 21 november 2021 door het Wilhelminakanaal ? Wij zitten klssr met de kinderen/ kleinkinderen jippie.
    vol spanning !!
    Ik zie graag een reactie terug als het kan.🌝

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.