Intocht van Sinterklaas zondag live op ORTS TV.

Komende zondag is de intocht van Sinterklaas in Oosterhout rechtstreeks te volgen via het TV kanaal en de stream van de ORTS.
Het programma start rond 11:15u en zal rond 13:40u weer stoppen.
Op deze manier kun je lekker thuis op de bank, of in je bed, toch genieten van de capriolen rondom de intocht, vanaf de aankomst per boot tot en met het feest op de Heuvel.
Met dank aan MR Event Solutions en de Circusschool.

5 Comments

  • In het woordje stream zat de link naar de TV Live stream, die overigens altijd makkelijk te vinden is onder het kopje Televisie bij Live TV Kijken.

 1. Het is heel heel erg moeilijk omde internet live volgen te vinden, en als het dan eindelijk gelukt ik komt oosterhout van boven er over heen.
  Erg jammer dat kan makkelijker.

  • Oeps dan bent u wel heel lang aan het zoeken geweest, Oosterhout van Boven kwam pas na de Live uitzending in beeld namelijk. Jammer dat u het niet hebt kunnen vinden. We hebben ons best gedaan om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Volgende keer proberen we het nog duidelijker te vermelden door in het bericht wellicht 2x een linkje te plaatsen i.p.v 1x. Is dat akkoord voor u?

 2. Beste orts.nl,

  Wat geweldig om te horen dat de intocht van Sinterklaas zondag live te volgen is op ORTS TV! Ik kan niet wachten om samen met mijn familie te genieten van dit mooie Nederlandse traditie. Bedankt voor het delen en het bieden van zo’n fantastische kijkervaring.
  Groetjes,
  Mabel Chavez

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.