Aangepaste dienstregeling busvervoer Brabant

In West- en Oost-Brabant rijdt Arriva vanaf 9 januari 2022 volgens een aangepaste dienstregeling. Door corona is het aantal reizigers teruggelopen. Een aantal trajecten wordt ingekort en een enkele keer wordt tijdens rustige momenten het aantal ritten verminderd of vervalt een lijn.

Voor de meeste reizigers verandert er niets of is er een goed alternatief. De aanpassingen die wel zijn doorgevoerd zijn zo ingestoken dat in de toekomst makkelijk kan worden opgeschaald als reizigersaantallen weer toenemen.
Voor enkele lijnen worden nieuwe alternatieven aangeboden.
Meer informatie? Kijk op www.bravo.info

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.