Eerste actie 2022 voor duurzaam wonen in Oosterhout

“Kleine maatregelen helpen huurders Thuisvester om energie te besparen deze winter.”

De gemeente Oosterhout organiseert samen met het Regionaal Energieloket en Thuisvester een actie voor energiebesparing door huurders. Een groot deel van de huurders van Thuisvester ontvangt vanaf deze week een brief met meer informatie over de digitale informatieavond van deze eerste duurzaam wonen actie van 2022.

Om 19.30 uur op 7 februari is er een online bijeenkomst waar inwoners informatie krijgen over het besparen van energie. De gemeente helpt de huurders op weg met een cadeaubon van 60 euro. Tijdens de digitale bijeenkomst krijgen de huurders tips waaraan ze deze het beste kunnen besteden. Ook kunnen inwoners vragen stellen aan vertegenwoordigers van de gemeente, het Regionaal Energieloket en Thuisvester.

De gemeente Oosterhout heeft de ambitie om al in 2030 voor 49 procent energieneutraal te zijn, voor een leefbare duurzame toekomst van Oosterhout. Wethouder duurzaamheid Marcel Willemsen “Met deze actie maken we het onze inwoners met een huurwoning makkelijk om zelf kleine maatregelen te nemen om energie te besparen. Met eenvoudige ingrepen zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips. Want dit zorgt voor een lagere energierekening en een fijn warm huis in de winter.”

Meer informatie over de online bijeenkomst en vrijblijvende aanmelding voor de actie staat op de website van Regionaal Energieloket: https://regionaalenergieloket.nl/acties
Meer informatie over het energiezuinig maken van je woning is te vinden op www.duurzaamoosterhout.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.