Inschrijving Oosterhoutse Avondvierdaagse weer geopend

Vanaf vandaag kun je je weer inschrijven voor de Oosterhoutse Avondvierdaagse van 17 t/m 20 mei 2022. Je kunt je inschrijven voor de wandeltochten van 3, 5 of 10 kilometer bij het VVV in Theater de Bussel. Deelname kost 5 euro per persoon.

Inschrijving is geopend!
Ruim 2.000 wandelaars zullen op 17, 18, 19 en 20 mei weer door verschillende delen van Oosterhout trekken. Hierbij zullen de startlocaties gelijk blijven aan de laatste editie, maar zullen de routes op sommige punten worden aangepast en krijgt iedere dag een ander thema. Hierover later meer wanneer ook de nieuwe website online staat en de aangepaste routes daar gedownload kunnen worden!

Je kunt ook als groep meelopen
Het deelnemen in groepen is weer in opkomst. Vroeger liepen verschillende scholen en sportverenigingen samen mee tijdens de Avondvierdaagse. Het is een aantal jaren minder geweest, maar met name de laatste paar jaar is het aantal deelnemende groepen weer aan het oplopen. Logisch, want het stempelen en ophalen van medailles is nét wat eenvoudiger als groep. Vind je het leuk om met de buurtvereniging, school of sportclub mee te lopen met de Oosterhoutse Avondvierdaagse? Geef je dan op als groep en vraag bij de VVV om het speciale groepsformulier.

Geef je nu op!
Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd. De VVV is te vinden in Theater de Bussel aan de Torenstraat en open op maandag van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 12.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de VVV gesloten. Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon. Let op! Je kunt bij de VVV alleen pinnen en niet met contant geld betalen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.