De coalitie is rond!

In het radioprogramma “Oosterhout Vandaag op Zaterdag” maakte Walther Hoosemans van Gemeentebelangen bekend dat de coalitie in Oosterhout rond is. Vrijdag 20 mei, laat in de avond is dit per email bevestigd aan de raadsleden door de formateurs.

“We zijn eruit” vertelde Walther Hoosemans van Gemeentebelangen zaterdagmiddag in Oosterhout Vandaag. Gemeentebelangen, VVD, Groen Links en D66 gaan samen de nieuwe coalitie vormen in Oosterhout. De formateurs Annemieke van der Zijden en Patrick van der Velden hebben het proces begeleid.
Op 31 mei tekenen de onderhandelaars het bestuursakkoord waarna de gemeenteraad hierop op 14 juni kan reflecteren en de wethouders benoemd worden. Verder noemde Hoosemans nog vier onderwerpen waarop de Raad kan meepraten zoals klimaatadoptatie, burgerparticipatie, brede welvaart en de mobiliteitstransitie.
Hannie Broekhoven van GBV had de Raadsbrief die vrijdagavond werd verstuurd nog niet gezien. Zij was ook verrast door het nieuws.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.