Druivenplukkers voor Sint-Catharinadal gevraagd!

De zusters van het klooster Sint-Catharinadal in Oosterhout staan binnenkort weer voor een opgave: De wijnoogst 2022 zal worden binnengehaald en deze belooft overvloedig te worden. Hiervoor zijn veel vrijwilligers bereid een dagje mee te werken. Een unieke ervaring en je hoeft er niet voor naar Frankrijk!

De oogst, de zesde alweer voor de zusters, start op maandag 19 september en loopt vermoedelijk door tot vrijdag 7 oktober a.s. Ondanks de vele aanmeldingen is er nog plaats om mee te plukken onder het motto: vele handen maken licht werk.

Ze starten elke dag om 07.45 uur met een uitleg over het plukproces. Om 08:00 gaan ze dan in de wijngaard aan de slag. Om 12:00 uur verzorgen ze de lunch., waarna we van 12.30 uur tot 16.30 uur weer gaan plukken. Tussen 09.30-09.45 uur is de eerste koffiepauze en van 14.30-14.45 uur de tweede.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van het klooster: www.sintcatharinadal.nl. Klik op de button Druivenpluk oogst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.