VV Oosterhout hard onderuit bij CHC in Den Bosch

In de eerste minuut was het al raak en had Dennis van der Luyt de bal al achter Rodney Schrauwen liggen 1-0. In de 15de minuut werd de achterstand nog groter Zain Moghal mocht een vrije trap links van de 16 meter van Rodney nemen. Zijn schot ging verdween via de muur rechts van Rodney in het doel. Na de 2-0 werd de weerstand van VV Oosterhout wat groter en op het eind van de eerste helft kreeg met name Diae Abjij nog 2 kansen om de achterstand wat draaglijker te maken. Recep Ulleman was echter een te grote sta in de weg. Ruststand 2-0.

In de tweede helft probeerde VV Oosterhout de aansluitingstreffer te forceren dit leverde een paar kansen op. De thuisploeg bleef echter levens gevaarlijk met uitgebalanceerd spel en zijn snelle voorwaartsen. In de 75ste minuut kreeg CHC terecht een penalty die door Younes Hadouir onberispelijk werd binnengeschoten 3-0. Even later dan toch een treffer van VV Oosterhout Charlton Juan Vicento kwam voor Ulleman in balbezit en rondde bekwaam af 3-1. In de slotminuten van de wedstrijd werd de verdediging van VV Oosterhout bekwaam uit elkaar gespeeld en kon Moghal met zijn kop de tweede van de dag aan laten tekenen 4-1 en tevens de eindstand.

Na 90 minuten was de conclusie dat VV Oosterhout terecht met lege handen, 4-1 nederlaag, huiswaarts kon keren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.