Promotour met ‘t Simpelfonisch Orkestje 28 januari

Over enkele dagen is het weer zover: Aanstaande zondag 29 januari zal, na 2 coronajaren, de Kaaise Dweildag weer plaatsvinden in de Kaaiendonkse (Oosterhoutse) binnenstad. De 38e editie van dit Kaai gezellige voorfeest in aanloop naar carnaval, is met recht al generaties lang.

Om deze Kaaise Dweildag nog eens extra onder de aandacht te brengen, zal de Oosterhoutse ‘t Simpelfonisch Orkestje aanstaande zaterdag 28 januari al dweilend als promoband door de Kaaiendonkse winkelcentrum trekken. Samen met hen kunt u zich dan verheugen op de naderende Dag der Dagen, die de Kaaise Dweildag inmiddels toch wel is geworden.

En als slot van de promotour, zal ‘t Simpelfonisch Orkestje en Stg De Gangmaokers ook nog een bezoek brengen bij de live uitzending van de ORTS om 15.45 uur, vanuit studio Theek5 bij de Bussel.

Stg De Gangmaokers ziet u graag op 28 en 29 januari in de Oosterhoutse binnenstad. Wilt u het van heel dichtbij meemaken, dan kunt u zich ook opgeven als vrijwillig(st)er via info@kaaisedweildag.nl

Om een indruk te krijgen van de Kaaise Dweildag: kijk op www.kaaisedweildag.nl

‘t Simpelfonisch Orkestje:

‘t Simpelfonisch Orkestje is een enthousiaste dweilband uit het Brabantse Oosterhout, met carnaval Kaaiendonk. De vereniging is op 2 augustus 1982 opgericht. Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds 2 spelende leden van het eerste uur in de band aanwezig. De Simpelfonen, zoals ze in Kaaiendonk ook wel genoemd worden, bestaat nu uit 25 spelende leden. ’t Simpelfonisch Orkestje is muzikaal herkenbaar aan uptempo all-time classics, afgewisseld door echte feestnummers.

Met hun witte tenue en knalrode slipjassen zijn ze direct een eyecatcher op ieder evenement. Kom eens kijken, maar vooral luisteren naar deze kaaileuke band. www.tsimpelfonischorkestje.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.