De Rooi Pannen en BUas lanceren unieke mhbo-trajecten voor praktijkgerichte studenten

De Rooi Pannen en Breda University of Applied Sciences (BUas) hebben hun samenwerking versterkt om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar praktisch opgeleide studenten. Met de introductie van unieke mhbo-trajecten bieden ze havo- en vwo-leerlingen een aantrekkelijke route naar een hbo-diploma met sterke praktijkervaring.

Het aantal beschikbare trajecten en opleidingsplaatsen is aanzienlijk toegenomen, waardoor meer studenten kunnen profiteren van deze mogelijkheid. De mhbo-trajecten dienen als een waardevolle tussenstap voor studenten die de overstap naar het hbo als uitdagend ervaren. Het nieuwe traject Tourism | Leisure | Creative Business is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van jongeren die moeite hebben met het maken van studiekeuzes.

Deze mhbo-trajecten bieden studenten de kans om in twee jaar een mbo-niveau 4-diploma te behalen bij De Rooi Pannen, gevolgd door een hbo-bachelor aan BUas in drie jaar. Hierbij combineren ze hbo werk- en denkniveau met praktijkervaring en zelfstandigheid.

De aangeboden trajecten omvatten:

  • Tourism | Leisure | Creative Business: Studenten starten met een basisjaar op de mbo-opleiding Leidinggevende toerisme & marketing bij De Rooi Pannen, waarna ze kunnen doorstromen naar BUas voor een bachelor in Tourism Management, Leisure & Events of Creative Business.
  • Hotelmanagement: De mbo-opleiding Horecaondernemer/-manager wordt gevolgd door de hbo-opleiding Hotel Management bij BUas, in samenwerking met De Rooi Pannen.

De Rooi Pannen en BUas benadrukken hun toewijding aan praktijkgericht onderwijs en het bevorderen van een betere wereld door middel van betekenisvolle ervaringen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.derooipannen.nl/havo

Bron alle foto’s: BUas en De Rooi Pannen