(bericht 7-3) In verband met gezondheidsproblemen van de presentator is er wel muziek maar geen presentatie tot nader orde.

In het Muziek Matinee hoor je voor 99% Nederlandstalige, populaire muziek van bekende, onbekende, regionale en lokale artiesten.

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwe Nederlandstalige muziek in het populaire volkse genre, dan ben je bij Muziek Matinee aan het juiste adres. Iedere week verschijnen er nieuwe Nederlandstalige singles en albums die je hier, soms als primeur, te horen krijgt……maar natuurlijk komen ook die “gouwe ouwe” Nederlandstalige platen nog eens voorbij.

Voor de overige 1% besteden we aandacht aan leuke anderstalige muziek van Nederlandse- en wereldartiesten. Denk hierbij aan The Cats, René Froger, BZN, The Beatles, Tom Jones, ABBA, Elvis, Albert West, enz….en natuurlijk het “Walsje van rond de klok van half één” . Ons motto is: ……………”zolang het maar “gezellig” klinkt”.

Ook zijn er regelmatig interviews met diverse artiesten, bekend of onbekend. Meestal is dit naar aanleiding van het verschijnen van een nieuwe single of album, of een optreden in de regio. Tevens proberen we een “beeld” te krijgen van de persoon “achter” de artiest, zijn/haar gezin, wat voor hobby’s heeft hij/zij, enz.

Artiesten die al eens in het programma te gast waren, zijn o.a. Gebroeders Ko, Rob van Daal, Henry Huijsmans, Wim Florack, Ferry, Grad Damen, Rini van der Heijden, René Schuurmans, Frank Smeekens, Paul de Laat, John Meijer, Collin, Leen, Jessica Malfait, Theo Mossou, Frank Verkooyen, Dennis, Davy, Jerry, Vinzzent, Jeroen Spierenburg, Duo Toe Maar, WC Experience, Denans, Mario Broerse, Marco Kanters, Robert den Brok, The Wigs, Johan Heeren, Jurgen Krijnen, Stef Ekkel, Mr. Nightlife, Theo van Cleeff, Willem Barth, Rob Grijsbach en vele anderen.

Muziek Matinee, “een feestje op je radio” met interlokale allure.

Wil je reageren of een verzoekje indienen? muziekmatinee@orts.nl

Samenstelling:
Ad Evers
Dit programma wordt uitgezonden op:
zondag 12:00-13:00

Frequenties & Uitzendgebied
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether), 92.9 FM (kabel)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 1052