h19 feest! Talenten van de toekomst 50 jaar geleden startten Piet en Mary Hohma…

[ad_1]
h19 feest! Talenten van de toekomst

50 jaar geleden startten Piet en Mary Hohmann dankzij de Rotary met het eerste cursusjaar van h19. Dat moeten we vieren! Dit cursusseizoen staat in het teken van talenten van toen, talenten van nu en talenten van de toekomst. Jouw talent ontwikkel je bij h19. Feest je mee?

Dit gaan we doen!
Aan het einde van het seizoen is er een knallend optreden. We beginnen met de volgende uitdaging:
In onze nieuwe brochure (kom je er eentje halen?) vind je h19-stickers. We dagen je uit om voor 31 oktober 2017 mee te doen aan de h19 foto-challenge: maak op inspirerende, verrassende, gekke, originele plaatsen een foto van het h19-stickerlogo (wat is h19 voor jou, of wat zou het kunnen zijn?). Stuur je foto(‘s) naar berichtons@h19.nl. De beste foto’s worden afgedrukt op groot formaat, geëxposeerd op een bijzondere plaats en gebruikt voor onze PR.

Nieuw: Uit! hi5, Popschool, PodiumTalent en meer
In seizoen 2017-2018 zijn er nieuwe mogelijkheden. Kom DJ-en in de Popschool, of rock in je eerste bandje.
PodiumTalent zijn de toptalenten, zij laten zich extra vaak zien bij evenementen in de Stad. Iets voor jou?
Heb jij een wens of wil je een proevertje van het een of ander? Schrijf je dan in voor een hi5: 5 x komen doen in een kleine groep. Geef aan wat je wil en wij zorgen ervoor.
In het komend cursusjaar zorgen wij voor een stevige dosis inspiratie, want we gaan Uit! Naar een bijzondere expositie, een knallend concert of een speciale voorstelling. Ook als je niet op cursus zit kun je mee. We vertellen je graag meer over wat je te zien of te horen krijgt.

h19 Centrum voor de kunsten vind je in Heuvel 19 in Oosterhout. Bel ons op 0162 422025 of stuur een mail naar berichtons@h19.nl. Kijk op de website naar alle verdere informatie. www.h19.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.