VV Oosterhout wint van gehavend Waspik! Met 7 spe…

[ad_1]
VV Oosterhout wint van gehavend Waspik!

Met 7 spelers in het land van Trump is Waspik kansloos!

Zondag 29 april op het programma in de derde klasse B van het zondagvoetbal Waspik – VV Oosterhout. De thuiswedstrijd werd de week ervoor met 3-2 door VV Oosterhout gewonnen. De wedstrijd vandaag was van een andere orde een aantal spelers van Waspik, waaronder Steven Molenschot met 24 doelpunten achter zijn naam, hadden bedacht om in dit weekend een reis naar Amerika te boeken het was immers een inhaalweekend. Kleine misrekening zullen we maar zeggen.
VV Oosterhout was op oorlogssterkte afgereisd naar Waspik en liet de plaatselijke voetbalvereniging na 90 minuten kansloos achter zich 0-3. Voor VV Oosterhout nog kans op de nacompetitie en Waspik in mineur, als het tegenzit nog gaan strijden tegen degradatie en dat zou jammer zijn.
De wedstrijd stond vanmiddag onder leiding van de heer van de Brink uit Breda, hij leidde de wedstrijd meer dan voortreffelijk en nam geen enkele verkeerde beslissing chapeau!

Strijd: meteen vanaf het beginsignaal was er van VV Oosterhout zijde volop strijd en gaf de selectie aan Waspik het signaal af dat er vandaag weinig te halen zou zijn. In de 10de minuut nam Yamani el Aharchaou een vrije trap net buiten de 16 meter van Mark van Gorp. De geplaatste bal van Yamani werd weggebokst door Mark van Gorp en Raymon Raams was er als de kippen bij om de 0-1 aan te tekenen.
Man off the match: vandaag was Stijn Biemans aan VV Oosterhout zijde een zeer betrouwbare speler hij strooide, zoals altijd, met passes die aankomen bij een medespeler en brengt regelmatig medespelers in scoringspositie. Na 15 minuten voetballen stuurde hij met een dieptepass Ryan Snoeren weg deze kon echter van Gorp niet passeren.
Billen knijpen: ondanks het kwalitatieve overwicht van VV Oosterhout was het vanaf het half uur toch een paar keer billen knijpen voor VV Oosterhout. Een vrije trap van Waspik rand 16 meter gebied werd door Ramon Everduim gepareerd. In de 45ste minuut kopte Kevin van den Heijkant een inzet van Guido van den Hoven van de lijn nadat Ramon al gepasseerd was. Tussendoor kreeg Yamani nog een scoringskans na goed doorgaan van Newien Ramlal. Stijn kon op aangeven van Ryan nog een schot op doel lossen maar Mark van Gorp stond op zijn plaats. Ruststand 0-1.

Tweede bedrijf: in de tweede akte van het tweede bedrijf was het Ryan Snoeren die twee keer toe kon slaan en de overwinning van VV Oosterhout veiligstelde.
In de 60ste minuut ging Raymon Raams goed door hij speelde de bal naar Kazim Aydin en deze bezorgde Ryan Snoeren een intikkertje 0-2. Nauwelijks 5 minuten later werd Ryan vanaf de eigen helft gelanceerd hij omspeelde Mark van Gorp en rondde bekwaam af 0-3.
Va-banque: Waspik ging wat meer risico’s nemen en met name Jes Zijlmans kwam vaker mee op tot echte kansen leidde dit niet meer en VV Oosterhout speelde de wedstrijd rustig uit.
VV Oosterhout wisselde in de loop van de tweede helft Marouane Bouchti voor Kevin Tempelaars, Yamani el Aharchaou voor Joey Vreijsen en Ryan Snoeren voor Wesley Stadhouders. Voor Waspik kwam Wesley Donks nog in het veld hij verving Roel IJpelaar.

Volgende week de uitwedstrijd naar DESK in Kaatsheuvel op sportpark Eikendijk, Eikendijk 19, 5171 RG, Kaatsheuvel aanvang 14.30 uur.
Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/986/vv-waspik—vv-oosterhout/?type=1&from=0
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.