TSC JO 19-1 verliest van koploper Oranje –Wit 0-2

TSC JO 19 -1 een paar jaar geleden nog gewoon de A1 van TSC speelt op dit moment in de 4e divisie landelijk. Best wel goed te noemen en de tegenstanders zijn allemaal clubs met naam. De enige waar TSC JO 19-1 tot nu toe van verloren had was Kozakken Boys . Geen schande te noemen. De andere 2 wedstrijden werden dik verdiend gewonnen. Het streven van de technische staf onder leiding van Ad Looymans en Marc Steevens is er na het behaalde kampioenschap van vorig seizoen om nu een plaatsje in de middenmoot te bemachtigen. Alles meer zou meegenomen zijn. Dus bij winst vandaag thuis op de koploper zou TSC gelijk al heel goede zaken kunnen doen. Het zag er in de 1e helft ook heel lang naar uit dat er iets te halen zou zijn voor TSC. Op het veld zeker niet de mindere en kansen aan beide kanten. Toch bleek al snel na de rust dat de mannen uit Dordrecht net iets meer ervaring op de mat konden brengen. TSC kreeg het steeds moeilijker en Oranje –Wit rook de winst die er te halen viel. Halverwege de 2e helft was het dan zover. TSC doelman den Biggelaar die tot dan toe zijn doel perfect had weten schoon te houden moest nu wel bezwijken 0-1 voor Oranje –Wit . TSC bleef het lastig houden en de 0-2 was het logische gevolg. Echter dat doelpunt had achteraf gezien wel heel veel meer voeten in de aarde. De rechterspits van Oranje-Wit blesseerde zich met zijn succesvolle voorzet dusdanig dat hij daarna in het ziekenhuis verder moest voor behandeling. Namens heel TSC wensen we die jongen uiteraard het allerbeste en een voorspoedige genezing. De wedstrijd die daardoor meer dan een kwartier vertraging opliep werd daarna rustig uitgespeeld . Er kwam geen verandering meer in de stand. Teveel spelers waren behoorlijk aangedaan door het ongelukkige voorval waarbij dus een van de spelers van de tegenpartij behoorlijk zwaar geblesseerd was geraakt. TSC JO 19 – 1 heeft in ieder geval laten zien dat ze elke tegenstander op dit niveau behoorlijk tegengas kunnen geven en dat een plaats in de middenmoot zeker een optie is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.