Edwin Verheijen nieuwe trainer vv SCO

SCO heeft staf voor volgend seizoen zaterdag al compleet

SCO laat er geen gras over groeien. Twee weken nadat bekend werd dat de club als eerste vereniging in de gemeente Oosterhout zaterdagvereniging wordt, is de staf voor volgend seizoen al compleet. Vanaf komend seizoen is Edwin Verheijen hoofdtrainer bij SCO. Verheijen is nu nog trainer van Taxandria waar hij heeft aangegeven te stoppen. Voorzitter Robert de Vries is duidelijk over de keuze voor Verheijen: “Toen we wisten dat we naar de zaterdag gingen, zijn we meteen met Edwin in gesprek gegaan. Het is gewoon een goede trainer en een mensen-mens. Edwin is een trainer die op basis van veel ervaring goed weet wat hij wel en niet kan en die in staat is een goede band op te bouwen met spelers. Bovendien is hij bekend met onze club.”

Edwin Verheijen begint komend seizoen aan zijn tweede periode bij SCO. In 2012 en 2013 was hij al actief op Sportpark De Elskens, twee jaar waarin hij prima presteerde met als beste prestatie een tweede plaats in 3B. Voor Verheijen, die in het verleden onder andere bij UVV’40, Neerlandia en Chaam hoofdtrainer was, betekent de zaterdag een nieuwe uitdaging. “Ik zie weinig verschil met de zondag behalve dat de regio iets groter is. SCO is een club met een duidelijke sportieve ambitie voor het zaterdagvoetbal en dat is zo snel mogelijk vanuit de vierde klasse doorstromen naar drie of twee. Organisatorisch is het prima op orde en de randvoorwaarden om te kunnen presteren zijn er. De technische staf en ik zijn nu aan zet om te zorgen dat er komend seizoen een elftal staat dat die ambitie kan waarmaken. Ik heb er in ieder geval veel zin in.”

Met de komst van Verheijen heeft SCO de staf voor komend seizoen compleet. Die staf bestaat naast hoofdtrainer Edwin Verheijen uit assistent-trainers Stephan Baghus en MaikelCohen, keeperstrainer Toine van den Hoven, verzorger Peter Snoeren, elftalleider Henry van den Eerden en assistent-scheidsrechter Sacha Berkhof.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.