TSC begint met de bekerwedstrijden.

TSC start komend seizoen in de 2e klasse.

Zaterdag  31 augustus reist TSC 1 af naar de zaterdag club Sleeuwijk , de club  die inmiddels ook al 75 jaar bestaat . Bij TSC weten ze vrij weinig van deze zaterdag teams omdat ze daar weinig of nooit tegen spelen.  Voor de competitie gaat beginnen, half september, blijkt dit voor spelers en technische staf de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. De technische staf van TSC 1 is komend seizoen in handen van oud SCOer en NACer Ton Cornelissen en Alwin Stadhouders. Zij zullen hun handen vol hebben aan wat hun voorgangers,  Ad van Seeters en Frank Jongbloets, hebben weten neer te zetten, op de juiste manier voort te zetten. Ze hebben het vertrouwen in ieder geval van alles en iedereen. Tot nu toe heeft TSC alleen nog maar getraind en een oefenpartij gespeeld tegen Zundert. Een echte graadmeter is zoiets nooit. Het geeft vertrouwen dat TSC  in ieder geval de bloemen corso mannen met een 3-1 nederlaag naar huis wist te sturen.   Voor de echte supporters die uit en thuis nu al willen komen kijken; TSC speelt in Sleeuwijk  om 17.00 uur zaterdag 31 augustus.  Zaterdag 7 september speelt TSC thuis tegen Sliedrecht ook om 17.00 uur  en  zaterdag 14 september opnieuw thuis , dan speelt TSC om 17.00 uur tegen Geinoord. Alle 3 de tegenstanders zijn zaterdagteams en de persvoorlichter van TSC kan zich niet herinneren dat TSC ooit eerder tegen een van deze teams speelde.  Dus beste supporters van TSC maak uw borst maar nat , het gaat opnieuw een heel spannend en leuk seizoen worden. Nieuwe tegenstanders in de beker maar ook in de competitie. Natuurlijk zitten daar heel veel clubs bij waar TSC in het verleden wel tegen gespeeld heeft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.