KLETSCAFE GAAT ON-LINE VANUIT DE BUSSEL

zondag 15 november van 13.00 tot 14.00 uur is Kletscafé live te volgen via een streaming vanuit de grote zaal in theater de Bussel. Het is heel eenvoudig, u logt in op www.theaterdebussel.nl/kletscafe en u bent vanaf 13.00 uur live verbonden met Kletscafé. Dit alles uiteraard vanwege de coronamaatregelen.

Kletscafé gaat zondag over corona met een laatste update van burgemeester Mark Buijs die ons bijpraat over hoe het gaat met Oosterhout, doen we het goed of doen we het fout ? Wijkagent Kees Schuller praat ons bij over hoe het is in een “te stille stad” in tijden van lockdown, gedeeltelijke lockdown en hebben de maatregelen effect of moet er meer gebeuren ? Olaf Korsman, een van de BOA’s is Oosterhout wordt gevraagd naar zijn ervaringen en hoe zwaar het vak van BOA soms ook kan zijn. 

Eus Roovers is aanwezig in Kletscafe om live de “coronamens”te typeren in een tekening.

Ook blikken we terug op de presidentsverkiezingen in Amerika en wat heeft dat voor gevolgen voor Oosterhout, jawel, dit doen we met Gabriella Lalicato, een Amerikaanse die op het Oelbert Gymnasium Engels doceert, Martine Huijbregts en ook met Mark Buijs. Ronald Vermeulen sluit op geheel eigen wijze Kletscafé af, de presentatie is in handen van Marleen Helsloot, René van Bijnen en Martine Huijbregts. Kortom de moeite waard  om zondag af te stemmen op www.theaterdebussel.nl/kletscafe

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.