Grote opkomst reünie TSC veteranen

Eindelijk was het dan weer zover. Na de grote spelbreker die Corona genaamd was leek het doek gevallen te zijn voor de TSC veteranen . Voor die tijd werd er wekelijks gevoetbald ook al waren de meesten al op leeftijd. De niet spelers zaten dan al in de kantine met een natje en droogje . Nu zoveel jaren later is er niets meer van over. Gelukkig dat een aantal mensen de koppen bij elkaar hebben gestoken en de draad opgepakt hebben. Voetballen is er niet meer bij maar dat natje en droogje blijft hoog in het vaandel. Rinze Jaspers en zijn vrouw hadden de draad opgepakt om alle veteranen uit te nodigen . Zo’n kleine 100 oudgediende hadden zich opgegeven en waren met hun echtgenotes op komen dagen . Gastvrij ontvangen door Gerrit van Etten , Jack van der Heijden , Gert – Jan van Wanrooy en Erik Boom kon het nagenieten beginnen. Zowel binnen als buiten was de menigte verzameld . Wat kwamen er oude sterke verhalen naar boven . Soms leek het erop of ze allemaal wel betaald voetbal hadden gespeeld . Natuurlijk met de jaren worden de verhalen steeds leuker en mooier. Wat maakt het ook uit. Ger van Etten had er voor gezorgd dat de inwendige mens niets tekort kwam samen met het barpersoneel . De muziek werd luider en de engelbewaarder kwam regelmatig even langs . Super gezellig en groot compliment voor de organisatie. Moeten we meer doen werd er geroepen. Toch moet zoiets altijd bijzonder worden en blijven en dan is misschien 2 keer per jaar wel meer dan voldoende . En wekelijks op zaterdagmiddag even aan komen waaien wordt altijd al gedaan door een aantal veteranen . Laten we dat er zeker maar inhouden was de algemene boodschap .

CHC sv – TSC 1-3

Zondag 30 april gingen we naar den Bosch waar CHC sv de gastheer was. Op een super slecht veld werd ,hoe kan het ook anders niet goed gevoetbald. Beide partijen lieten weinig verzorgd voetbal zien en duidelijk waarneembaar was het feit dat er ook niet echt veel meer te winnen was. TSC is zo goed als zeker van een mooie 2e plaats en speelt dan ook nacompetitie . CHC sv gaat voor een plaats in de subtop. Zelfs de scheidsrechter ging mee in het slecht spel en floot absoluut niet goed. Raymon Raams was het die TSC in de 38e minuut op een verdiende voorsprong bracht . Kort voor rust scoorde CHC de 1-1 zodat de thee met een gelijke stand genuttigd kon worden. Na de thee weer een overheersend TSC dat door goals van Bart Dirven in de 66e minuut 1-2 en Marnix van der Velden in de 76e minuut op 1-3 kwam . De wedstrijd werd gecontroleerd uitgespeeld en aan beide kanten waren maar weinig hoogtepunten meer te beleven . TSC keerde huiswaarts met 3 punten op zak . In de verte hoorde ze kampioenschap muziek. Inderdaad was het koploper Emplina dat vandaag de vlaggen kon gaan hijsen . Namens heel TSC feliciteren we dan ook Emplina met dit prachtige resultaat. Opvallend bij TSC was vandaag de invalbeurt van JO19-1 speler Joey Oomens die weer minuten kon maken in de hoofdmacht. Ook de doelman van de JO19-1 Ralf Schriek kon aansluiten bij TSC 1 waren het dat hij nog niet aan spelen toe kwam. Maar wat in het vat zit verzuurt niet is een oud gezegde.

13 mei TSC zat. – DHV

Uit had TSC met 2-0 verloren in Zevenbergen . Maar nu staat TSC zelfs 3 punten boven DHV en kijkt stiekum uit naar een mogelijke periodetitel . Met nog 2 wedstrijden te gaan is dat zeker mogelijk . We gaan het zien na deze wedstrijd hoe de vlag er bij hangt.

Zondag 14 mei TSC – Trinitas Oisterwijk .

Uit had TSC met een waar doelpuntenfestijn met 3-6 gewonnen . Ook nu kan TSC weer frank en vrij spelen omdat de prijzen verdeeld zijn . Emplina kampioen en TSC krijgt nog een druk programma na de competitie. De tegenstander van vandaag staat veilig in de middenmoot. . Wil je nu eens rustig en zonder spanning een wedstrijd zien kom dan zondag middag om 14.00 uur naar de Warandelaan . Altijd leuk en zondermeer valt er wat te beleven .